intertrans_logistics_logo_retina

Ние разполагаме със собствен автопарк от 30 съвременни товарни автомобила (Мерцедес, Волво и Скания), които само за 2013 г. са извършили над 4000 вътрешноевропейски курса. Всички автомобили са оборудвани със съвременна GPS тракинг система (Frotcom vehicle tracking system, FleetBoard, Fleet Management), която ви позволява да знаете къде се намира вашият товар във всеки един момент и да проследявате курса и напредъка му.

  • Дестинациите, които Интертранс Логистикс ЕООД обслужва се разпростират на територията на цяла България и Европа. Наши редовни дестинации са също и Близкия Изток, Прибалтика, Русия и Турция.
  • Фирмата разполага със собствени складоваи бази в България (Бургас) и в Белгия (Антверпен) подходящи за складиране на товари за продължителен период от време.
  • Всички тези услуги в съчетание с качество и индивидуален подход към клиента, правят Интертранс Логистикс ЕООД правилният партньор за вашите превози.

Комплектни товари

Превоза или транспортирането на комплектни товари е основна част от дейността на Интертранс Логистикс ЕООД. Комплектен товар имаме тогава, когато за един клиент се отделя цял камион. Понеже от дълги години се занимаваме с тази дейност знаем каква отговорност представлява транспортирането на комплектни товари. Поради тази причина извършваме транспорта по международните сухопътни превози и вътрешните доставки с технически изправни, съвременни камиони.

Международните и местните комплектни товари се транспортират и доставят с транспортни средства, които са предназначени за това.

intertrans_services1

Товарни превози

Когато планирате товарен превоз или транзит на високообемни и тежки товари, които не могат да се превозят еднократно по шосе, е най-подходящо да ползвате специализиран транспорт. Ние от Интерстранс Логистикс ЕООД предлагаме товарни превози на територията на цяла България и Европа. Наши редовни дестинации са също и Близкия Изток, Прибалтика, Русия и Турция.

intertrans_services2

Комбиниран транспорт

Ние винаги се стараем да предложим на нашите клиенти оптимални транспортни решения с модерни превозни средства, отговарящи на Вашите изисквания. От товарната рампа на вашите доставчици или до прага на вашите клиенти – гарантирана доставка, без претоварване, директно, бързо и сигурно!

Непрестанно се изграждат комбинирани транспортни терминали, както и коридори за обработка на информация и всякакви възможни логистични технологии и инфраструктури. Новите и постоянно разрастващи се нужди на бизнеса го изискват.

intertrans_services3

Продажба на влекачи и полуремаркета

Освен транспортни услуги, при нас може да закупите употребявани полуремаркета и влекачи. За повече подробности относно налични модели или друга информация, моля свържете се с нас.

intertrans_services4

Имате нужда от персонално решение?

С нашите експертни познания за пазарите и маршрутите, ние можем да гарантираме на нашите клиенти, че стоките им са в сигурни ръце по всяко време.